Comments

  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    to je vjerojatno onaj lijevi bek koji se spominjao iz talijanskog velikana.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Dobri su ovi novinari, sta nije prrma jednom i drugom portalu prije par dana Pjaca bio na korak od dinama i falile su samo sitnice? Hahahaha pa da bar prate kaj su sami napisali, sami sebe demantiraju par dana poslije.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    tek sad vidim sta sam napisao haha mislio sam na rileta maxa i perkovica, KTC je jedini koji je fizicki mocniji i uspio je donijeti taj balans i bas zato ako KtC seli na klupu i novi stoper mora biti fizicki mocniji kako bi donio balans Maxu.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Ako ce KTC biti zamjena od iduce sezone, da li to znaci da u prvih 11 ostaje Max? Imam filing da cemo pravog Maxa upoznat tek iduce sezone a onzirom kako se dizao prema kraju sezone. Mislim da mu je trebalo vrijeme adaptacije.

    Isto tako bit ce bitno da li igramo s 4 ili 3 iza. Ili cemo i dalje kombinirati te dvije postave. Mislim da je RPG prvo rjesenje za desnog beka, rile ce biti zamjena ili po potrebi stoper, na kraju je najvazniji njegov utjecaj na ekipu i mlade jer je jedan od lidera svlacionice i pozitivno bahat. Prema natpisima uz ogija cemo dobit jos jednog lijevog beka tako da smo tu popunjeni. Kaj se stopera tice reko bi da ce u prvih 11 biti Max plus novi stoper. KTC je tu prva zamjena uz rileta koji se nadodaje sa desnog beka. Zivkovic mora na novu posudbu i bilo bi idealno mozda da upravo on bude prvi igrac koji ce otici u Bravo. Na Perkovica ako se ne racuna kao startera bi iskreno prodao, jer bezveze da sjedi na klupi i gubi na vrijednosti, a ocito ima nesto sta koci njegov potencijal. Kaj se Sutala i Perica tice, obojica nam nisu potrebna i mogu ostati ali jedino uz drasticno smanjenje placa jer nema smisla da 4. i 5. stoper imaju vece place od stopera koji je u prvih 11 (za Maxa ako se ne varam se pisalo da ima 300k?!). I kad se sumira Max,perkovic, rile to su sve fizicki slabiji stoperi i vjerujem da ce se dovest jedan fizicki mocniji stoper, ali koji je opet malo bolji s loptom u nogama od KTC-a.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Mitrovicu istice ugovor na ljeto

    Radeljic i galesic su mi nerealni jer ce rijeka trazit sigurno 3+ milijuna.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Jurisic je odigrao jako dobru polusezonu u Osijeku. Mislim da je to tip igraca kakvog Jakir voli, jos je k tome relativno mlad.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    kopiraju jedan te isti tekst ima 2-3 danaPeškaman

    Sjetimo se Olivarijeve drame proslo ljeto s Friganom. U ponedjeljak dolazi, u utorak vise ne, u srijedu ce ipak doc, u cetvrtak ipak ne, u petak su opet blizu dogovora pa pauza za vikend i opet ispocetka. Zalosno na sta je novinarstvo spalo.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Uz odstetu manju od milijun eura (ako je istina da se pjaca moze odrec 50% transfera) i neku razumnu placu (max 500k, cini mi se da je netko reko da tolko spikic ima) bi odmah potpisao Pjacu.

    Mene vise brine desno krilo gdje se nije iskristizirala neka kvaliteta za prvih 11. Tu ocekujem pojacanje izvana kao i na poziciji desnog stopera koji kvalitetom mora biti nas najbolji stoper. Uz ostanak Petka pa cak i uz odlazak Baturine mislim da imamo popunjen kadar. Zeko je najavio brojne sponzore u novoj sezoni, uz solidan rezultat u europi, provjetravanje kadra i prodaje nekih pojedinaca (sutalo,bulat, spikic itd) uvjeren sam kako bi mogli zatvoriti budget, a baturinu ostaviti onda barem do zime kao nekada Olma.
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Bit ce sutra vec sve bolje nakon presice ujutro u 10hOrc123

    Za kaj je vezana pressica jel se zna?
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    ne znam bi li bila neugodna situacija kada je Skender rekao na presici kada je objavio vijest o otkazu i da su malo prije sasvim ugodno porazgovarali s Vlatkom. Pitanje je, da li se mozda i na otkaz moglo ici nakon proslave titule… 3,4 daana mislim da ne bi radili nikakvu razliku, a mozda bi se upravo ovak nes izbjeglo. Ali lako je biti general poslije bitke

    Kaj je tu je, ali tih 20 sekundi ne smije obezvrijedit cijelu vecer i cijelo proljece. A nazalost upravo se to desilo jer ova tema gori.
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    mogo je to malo pametnije odigrat… ali dosta bahat stav prema navijacima, to me vise zabolilo nego mozda same rijeci
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Plus kaj tretira ljude na trgu kao malu djecu koju će on utišavati kad su nemirni.Mali Zeus

    Ovaj dio je bio jako neugodan… pogotovo da utisavas ljude koji su bili uz tebe i onda kada je bilo tesko i nije islo, kad te loksa razbijala 0:3. doma i sl.
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    nemas sta potencirat, ili si gospodski klub ili nisi. Nema sredine. Ne mozes ti sad birat kad zelis da se klub ponasa gospodski.

    Zbog svojih radnji zato vise i nisu u klubu te su dobili kaj su zasluzili. Isto tako bili su 75% vremena u klubu ove sezone u kojoj smo osvojili naslov prvaka. Tako da je ovo i njihov naslov prvaka. I zato je to bio jedini gospodski potez koji je klub mogao napravit. Bilo bi gospodski da ih nisu pozvali i pripisali naslov samo sebi makar su tu tek 2 mjeseca?