• DrawTube
    3.2k
    A kako bi drukčije stavio kavez? Do Boysa ne možeš, Zapad isto ne želi biti blizu ovih

    Realno je da box protiv Lokse, Slavena, Varaždina bude prazan i pusti se u slobodnu prodaju
  • blue heart 72
    1.4k
    ni slučajno na polovici. Od zapada prema istoku, pa dokle dođe
  • criticus
    1.4k
    opet je preblizu Istoku gdje su Boysi.DrawTube

    Otkud ova informacija?
  • NitkoBitan
    12.9k
    Pretpostavljam da ce gostujuca tribina bit juzna jer bi bio kaos da ona bude sjeverna. Box ce bit u dijelu do zapadne tribine. Po renderima bit ce svojevrstan zid povezan s krovom, na to nadodas ogradu koja ograduje box s ostatkom tribine te zastitnu mrezu i ne vidim problem.
  • scooniepenn
    2k

    To niti je najrealnije, a svakako najmanje logično. Ako su istok i zapad veće po kapacitetu, a sjever i jug manje tribine (to je vrlo jasno vidljivo po renderima gdje je stadion izvana simetričan, ali su tribine iza gola manje po kapacitetu) onda je neka realna raspodjela kapaciteta - 4.000, 4.000, 2.000, 2.000. Eventulano može biti još malo veća razlika u korist zapada i istoka. Ako je 600 mjesta 5 posto kapaciteta stadiona gostujući sektor bi po mojoj logici bio kao na Pampasu na sjevernom uglu prema istoku, a navijačka tribina gdje bi bili Boysi na jugu. To bi značilo da bi gostujući sektor ograđen pleskijem i mrežom kao na Pampasu zauzimao ili trećinu ili malo manje sjeverne tribine. Inače, ako je kapacitet juga 2.000 mjesta ne vidim zašto bi Boysi bili na istoku.
  • NitkoBitan
    12.9k
    po mojoj logici bio kao na Pampasu na sjevernom uglu prema istoku, a navijačka tribina gdje bi bili Boysi na jugu.scooniepenn

    Boysi ce na istok, jug je pre malen.
  • scooniepenn
    2k
    Ako bude 2.000 mjesta kapacitet juga to je sasvim dovoljno, s obzirom da su na sadašnjem sjeveru dolje Boysi na sredini, a sa svake strane "normalni navijači". Nije da govorimo o 3.000 Boysa na sjeveru na Maksimiru.
  • miro
    3.3k
    Ovak ja razmišljam, sad kad sam proveo 2 godine na SD.

    Ako je navijačka tribina na Kranjci 2k - mislim da bit to bilo baš taman za BBB, jer brat bratu, toliko se i skupi pripadnika grupe na Sjeveru. I ne treba na to gledati negativno, to omogućava non stop ultra navijanje 90 minuta, bez slikanja selfija i ostalih stvari koje ne pripadaju ultras svijetu.

    Mi ostali ćemo svaki put napunit Istok i bit dostojna podrška, a po onome što gledamo u zadnje vrijeme, neće ni Zapad puno zaostajat.
  • NitkoBitan
    12.9k
    2000 mjesta za BBB bi ogranicilo i unazadilo grupu. Sta taman... pa nisu samo tekme sa Rudesom i Goricom.

    Uostalom tu se ne radi cak ni o tribini od 2000 mjesta nego oko 1600. Po meni taman da se od te tribine na kojoj ne budu gostujuci navijaci napravi neka obiteljska prica sa djecom.
  • miro
    3.3k
    Mislim da precjenjuješ brojku, jer trenutno barem trećina SD nema izravne veze s Bojsima.
    I možda krivo gledaš na to sve. 2000 Bojsa bi se kroz 2-3 godine interno isfiltriralo i imao bi jebenu jezgru grupe za godine koje bi sljedile na Maksimiru i gostovanjima. S druge strane, bivši Bojsi i drukeri, koji s klincima idu na tekme bi bili odlična podrška. Naučimo klince navijanju, jer znamo sve pjesme, a dodatno i ti klinci kad gledaju Bojse s Istoka i Zapada i ovi ubijaju od navijanja, to je najveći motiv da jednog dana i oni odu na Sjever.

    Velim vam, za klub, za BBB, za obične navijače, za Zagreb, ništa bolje od 2-3 godine Kranjče se nemre dogodit.
  • scooniepenn
    2k
    Daj mi molim te objasni koliko ima pripadnika grupe na Hajduku ili Rijeci. Pritom ne mislim ekipu kao par mojih frendova koji godinama idu na sjever, nisu Boysi, ali znaju sve pjesme i navijaju i radije idu tamo nego s nama na zapad. Vrlo rado ću priznati svoju krivu procjenu.
  • Common Sense
    526
    Iz sigurnosnih razloga je nemoguće da gostujući navijači u visokorizičnim utakmicama s južne strane (Kranjčevićeva) pristupaju i ulaze u stadion. Zapravo ne znam jel itko u gradu o tome uopće razmišljao? Sa sjeverne strane nema pristupa, zemljište bubare je privatno vlasništvo, a na zemljištu HNK izgrađena su skladišta od kojih je jedno odmah uz među sa stadionom i prati među cijwlom dužinom. Zemljišta istočno su također privatno vlasništvo, stambene zgrade koje se nalaze u nizu jedna uz drugu.
  • Mali Zeus
    10.3k
    ↪NitkoBitan Iz sigurnosnih razloga je nemoguće da gostujući navijači u visokorizičnim utakmicama s južne strane (Kranjčevićeva) pristupaju i ulaze u stadion. Zapravo ne znam jel itko u gradu o tome uopće razmišljao? Sa sjeverne strane nema pristupa, zemljište bubare je privatno vlasništvo, a na zemljištu HNK izgrađena su skladišta od kojih je jedno odmah uz među sa stadionom i prati među cijwlom dužinom. Zemljišta istočno su također privatno vlasništvo, stambene zgrade koje se nalaze u nizu jedna uz drugu.Common Sense

    Vidiš ovo je zanimljivo, što je sa zemljištima oko stadiona. Jer ak se dobro sjećam dimenzije čestice gdje bi išla sjeverna tribina su takve gdje bi ona bila vrlo blizu granice sa susjednom česticom ili više njih.
  • DrawTube
    3.2k
    Ok, ako će kao na renderima biti zidovi na rubovima tribina onda je dobra ideja 1/3 do zapada box + 2/3 u slobodnu prodaju S mrežama

    temp-Image-Wu-V0-B9.jpg

    Izmjerio sam i 2 lijeva sektora + 1/3 3. sa mjestima iznad ulaza su oko 600 mjesta. + ovaj veliki ulaz koji će svim gostima otežati navijanje

    Jedino logično mi je da gosti ulaze s adžijine na sjeveru i da se HNK ispregovara da se dobije neki koridor širok 20ak metara za njihov prihvat

    Screenshot-20240515-120131-Google-Earth.jpg
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.