prije smo dok je sve bilo oke, (prije 2010.-počeo bojkot i ostalo) bez problema rasprodali stadion i za europu i hajduk... — NKDZ86
Ako izbacimo Milan, Arsenal i Werder kao najjace protivnike i rasprodane stadione, jedini donekle solidni protivnici su Fulham, Dinamo Kiev, Auxerre, Ajax, Basel i HSV. Koji su zapravo imali jako dobre posjete i mozda cak i rasprodane stadione (ne znam kakve su situacije bile ja jugom i brojanjem karata ali od kapaciteta moras oduzeti 4k mjesta na jugu). — jedan u nizu
Govoriti o manjem kapacitetu je suludo. Stadion treba graditi za buducnost i mogucnosti. — jedan u nizu
Sada se govori kako bi se moglo uloziti par mil eura u neku montaznu tribinu i da bi se isplatilo brzo sa danasnjom posjetom. A onda kada pricamo o 150mil ulaganju, stajemo na loptu i govorimo da nam ne treba. — jedan u nizu
Neka nam je prosjek 20k na stadionu od 40k. Ali kada budemo imali sezonu ili divje za pamcenje svi cemo govoriti kako nam je i 40k premalo i da smo na vrijeme trebali uloziti nesto miliona vise da bi nas 'sad' moglo stati vise. — jedan u nizu
Imate li fotku nekog postojećeg stadiona te veličine sa jednom etažom? — Goran86
Govoriš o montažnoj tribini i da bi se isplatilo. Koliko? — Mathiasovi Chageri
da je npr današnji istok u funkciji da bi mi trenutno imali sličnu ili nešto sitno veću posjećenost — Mathiasovi Chageri
Evo ti Osijek. Prošle sezone je hype novog stadiona digao posjećenost. Sad je lošija sezona (ne grozna, nego lošija) pa ih moraš puškom tjerati na stadion — Mathiasovi Chageri
A da ti na tu tvoju tezu potencijalne "sezone za pamćenje" kontriram protutezom jer sve je ovo ionako "što bi bilo kad bi bilo". Tko ti garantira, uzevši u obzir našu tradiciju i povijest bunta, da nećemo za 3, 7 ili 13 godina opet u nove borbe i bojkote? — Mathiasovi Chageri
Primorje - ne mogu naći nigdje podatak, sjećam se kao klinac da je baš bila dobra posjeta za drugo pretkolo Kupa Uefa — Mathiasovi Chageri
Maribor - 15.000 — Mathiasovi Chageri
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.