• dzg7
    267
    Kolko je otkup za njega ?
  • rioda
    2.5k
    550.000 eura
  • dzg7
    267

    Grijeh je ne uzet ga
  • Orc123
    5.1k
    Gledam kako zdusno pjeva Marinu u svlacionici hehe...lik je totalna pozitiva! Zasluzuje puno vise minuta....ja se ne sjecam da je imao i jednu losu reakciju u ovom vremenu koje je dobio od trenera....treba dobiti kontinuitet ali vec sad ima asist vrijedan naslova.....
  • Dinaminjo
    511
    Drugu utakmivu zaredom kljucna duga lopta..

    Sada desnom.

    Jer moze..
  • Teofil Kateran
    872
    Brz je jao munja, u jednoj situaciji nisam ni očekivao da će doći do lopte jer je puno bliže bila igraču Osijeka, i on ju mrtav hladan stigne bez problema, ubrzanje top.
  • Sixthway
    258
    Kakve bolesne lopte daje Hoxhi dvije utakmice zaredom gdje izbaci cijelu protivničku obranu. U europi protiv jacih protivnika bi mogao zablistati gdje će imati više prostora.
  • Mlađi referent
    10.6k


    Ne umanjujući kvalitetu lopte Ogiwari, jučer je u toj akciji posao odradio Petković. Lagano puštanje lopte koje izbacuje cijelu obranu kao od šale.

    Inače, Ogiwara vrlo zanimljiv igrač, treba ga još malo izbrusit, ali djeluje mi dosta dobro.
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Strašno ubrzanje ima pogotovo kad gledaš uživo,očekujem punu minutažu protiv Belupa i Rudeša.

    Djeluje kao netipični japanac, u Kranjči protiv Lokse sam bio blizu gdje su se zagrijavali,svi gledaju pomalo teren Brodić,Bulat,Žile i Ogi, al ova trojica prate pomocnog trenera a ovaj ne jebe živu silu,gleda tekmu i kao razgibava kukove, i jučer sa onim polijevanjem vode...
  • Mali Zeus
    9.7k
    Ubrzanje ko munja, misliš da neće neku loptu stići kadli stigne i prestigne protivničkog igrača.
  • Tongo Doumbia
    2.3k
    " Uz Ogiwaru je vezana i jedna anegdota. Kad je tek došao u Dinamo, pitao je suigrače kako bi trebao pristupiti treneru i pozdraviti ga na Hrvatskom. Suigrači su mu, naravno, 'namjestili pušku', otkrili mu jednu psovku i uvjerili ga da je to znači: 'Dobar dan'. Ogiwara, pošteni Japanac, nenaviknut na ovdašnje fore, stisnuo je ruku Sergeju Jakiroviću i kazao mu upravo to što je naučio. Naravno da su svi u svlačionici popadali da pod, nasmijao se i Jakirović, znajući odmah odakle vjetar puše. Nasmijao se i Ogiwara kad je shvatio što je rekao, odmah je navukao simpatije svlačionice i čitavog kluba. "

    Jako simpatično, očito je toplo prihvaćen. Još sad pokaži koliko znaš, pa da nam petu godinu u nizu na lijevom beku ne igraju stoper i vezni, i mi najsretniji!
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.