• San Lorenzo
    12.1k
    Popularni Xoxa danas odigrao kao prime Pjaca, prošli tjedan neslužbeno rješio prvenstvo, danas ga i službeo zapečatio sa iznuđenim crvenim, a mislim da je i korner iz kojeg smo zabili njegova zasluga.
    Bravo, bravo! :clap:
  • ibro1986
    72
    danas opet na razini, da nije bilo njega nebi imali prave prilike.
  • Ali
    2k


    Da je dignuo glavu na pocetku utakmice i gurnuo loptu Bruni desno koji je bio sam kao duh a dolzio je i drugi plavi poveli bi 1:0 i razmontirali bi ih do kraja. Ali ne on glavu u pod i pucaj u blok pa sta bi... i tako stalno, a o okretanju oko svoje osi i bacnju u svakom duelu nepotrebno je vise i pricati. Jednom rjecju pravo krilo za tovare, sahiti v2.0 ili kastrati ali malo sporiji od njega...
  • Danko
    652

    Da je gurnuo loptu jučerašnjem bruni ovaj bi stao na nju i pokušao nekome asistirati i akcija bi propala isto ko što je i ovak propala.
  • Ali
    2k

    Otom potom, ali bi onda Bruno bio krivac, ovak je Arber po 101 pokazao da je ogranicen kao francuski balkon
  • Mali Zeus
    10.2k
    Da je dignuo glavu na pocetku utakmice i gurnuo loptu Bruni desno koji je bio sam kao duh a dolzio je i drugi plavi poveli bi 1:0 i razmontirali bi ih do kraja. Ali ne on glavu u pod i pucaj u blok pa sta bi... i tako stalno, a o okretanju oko svoje osi i bacnju u svakom duelu nepotrebno je vise i pricati. Jednom rjecju pravo krilo za tovare, sahiti v2.0 ili kastrati ali malo sporiji od njega...Ali

    Ajmo analizirati tu jednu situaciju do u detalj di nije gurnuo loptu desno Brunu.

    Ili ajmo reći da je odigrao dobru utakmicu?
  • Mr Anderson
    5.6k
    Hoxha jučer naš najbolji igrač prema naprijed. Ukupno gledajući, jedino Francuzi zaslužuju veću ocjenu od njega.
  • Ludovic IX
    5.8k
    meni je bio katastrofa. opet, jedan na jedan 0, otvaranja 0, ne igra dobro sa ogiwarom a pogotovo sa baturinom..ulazi u sredinu kad je baturina u sredini a kad treba krenut naprijed da mu se doda u prostor, nejde..

    suigrači mu pokazuju di da ide i opet krivo odluči. mislim, svi su loši bili ali bez krila 4231 ne šljaka
  • Blueshadow86
    1k
    Jučer je bio jedan od boljih na terenu. Ali to dovoljno govori o ostatku naše ekipe.
  • Paggini
    8.2k
    Drugi igrač otkad je zabio onaj nož Rijeci, zadnjih par utakmica je sve ono što smo se nadali da će biti kad je dolazio - potpuna napast na lijevom krilu.
  • Dino
    2.2k
    Nevjerojatno kolko jedan jedini gol (ogromne vaznosti naravno) moze covjeku donijeti samopouzdanja. Strasno, strasno! Rokaj, orle!
  • Teofil Kateran
    899
    Činjenica je da se vidi napredak, jednostavno kao da se oslobodio, sad stvarno izgleda dobro + kad dodamo da ima i dobre defanzivne reakcije i dosta pomaže u obrambenim zadatcima.
  • Captain America
    14.5k
    Svi igrači koji dođu, treba im godina dana da se adaptiraju. Vani skupi igrači koji dođu u novi klub igraju u prosjeku 55 posto minuta. Kad pričamo o pojačanjima, moramo bolje o tome pričati. Nije svaki igrač za Dinamo pojačanje i to ne može biti igrač iz Slavena ili Gorice.

    Treba mu dati vremena da se adaptira jer on u početku popunjava kadar. On može biti pojačanje tek iduće sezone i suludo je očekivati da će biti drukčije. Igrati nogomet u Dinamu ili u nekom drugom klubu u HNL-u je drugi sport.

    Marko Marić.

    Ja ovom čovjeku vjerujem!
  • ibro1986
    72
    2 asistencije danas
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.